Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Λάρισας για τις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ

Σε ανακοίνωση του προέδρου της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Ν. Λάρισας κ. Γεωργίου Τασιόπουλου για τις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, επισημαίνονται τα εξής:

“Στο δύσκολο δρόμο της υπευθυνότητας και της συνέπειας, που χρόνια τώρα ακολουθούμε, πορευτήκαμε και στις φετινές εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Νομού Λάρισας. Οι αγώνες μας και η συνεπής δράση μας ανταμείφθηκαν με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, οι οποίοι μας ανέδειξαν ,για μία ακόμη φορά, πρώτη δύναμη με ανεβασμένο ποσοστό και τέσσερις έδρες στην νέα Εκτελεστική Γραμματεία.

Τα στελέχη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να υπερασπίζονται τα δικαιώματα ΟΛΩΝ, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε δεν θα σταματήσουμε να είμαστε παρόντες στη διεκδίκηση για την επίλυση των προβλημάτων.

Το μήνυμα και αυτών των εκλογών ήταν ισχυρό. Όχι σε ανούσιες ρητορείες και εργαλειοποιήσεις, αλλά αγώνας και αντίδραση με ρεαλισμό και υπευθυνότητα για όλα όσα μας προβληματίζουν, τις ανησυχίες και τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις, με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για όλους.

Ευχόμαστε καλή και γόνιμη θητεία σε όσους εξελέγησαν.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με αγωνιστικότητα και συνέπεια, αταλάντευτοι, ασυμβίβαστοι και προσηλωμένοι στις διαχρονικές αρχές και αξίες που διέπουν την παράταξη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα.”