Κέλλας στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λάρισας: Η ΟΝΝΕΔ οδηγός για νέες νίκες

«Δεν είναι τυχαίο, που η σημερινή εκδήλωση διοργανώνεται επί προεδρίας της ΔΕΕΠ Λάρισας ενός παλιού Οννεδίτη, του Ηλία Σουφλιά. Με ιδιαίτερα χαρά, μάλιστα, διαπιστώνω ότι παλιότεροι Οννεδίτες, Δαπίτες, Μακίτες, διατηρούν την ορμή και τη ζωντάνια της ενεργούς δράσης τους και γίνονται παράδειγμα για τους νεότερους.

Άλλωστε, “μια φορά Οννεδίτης, για πάντα Οννεδίτης!”.»

Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε τη συνάντηση τιμής και μνήμης στους αγώνες, τα όνειρα και τις ιδέες, που έδωσαν όλες οι γενιές της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάπτυξη της παράταξης, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, προσθέτοντας:

«Με παρακαταθήκη τους ιστορικούς αγώνες της νεολαίας μας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην πρόοδο της πατρίδας, προχωράμε με όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα του αύριο, ώστε να διατηρηθεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή του τόπου το φως.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια τα “πιστεύω” της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, αλλά και μία υπόσχεση:

Μαζί συνεχίζουμε, για να φέρουμε νέες επιτυχίες, πρωτίστως για την πατρίδα και εν συνεχεία για την παράταξη!».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, απευθυνόμενος στη νεολαία του κόμματος, η οποία έδωσε βροντερό παρών στην εκδήλωση, την κάλεσε να συνεχίσει να αγωνίζεται για τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξης και να διαμορφώνει τις εξελίξεις, όπως έκαναν, χρόνια τώρα, πολλά στελέχη της, εμπλουτίζοντας με τη νεανική ματιά τους την πολιτική ζωή.

Ο κ. Κέλλας, εστιάζοντας στις κυβερνητικές πολιτικές μετανάστευσης και εθνικής ασφάλειας, σημείωσε:

«Υποσχεθήκαμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες ότι θα αντιμετωπίσουμε το μεταναστευτικό και το κάναμε πράξη. Η Ελλάδα έχει πάψει να αποτελεί πύλη εισόδου των μεταναστών στην Ευρώπη και οι δομές φιλοξενίας έχουν μειωθεί σημαντικά.

Τα σύνορά μας φυλάσσονται αποτελεσματικά. Έχουμε βάλει τέλος στην εκμετάλλευση δυστυχισμένων ανθρώπων, θέσαμε κανόνες στη χορήγηση ασύλου και βάλαμε τάξη στη λειτουργία των ΜΚΟ.

Παράλληλα, ενισχύσαμε την αμυντική θωράκιση της χώρας αυξάνοντας την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων και διαμορφώνοντας πολυεπίπεδο πλέγμα αμυντικών συνεργασιών. Η θέση της Ελλάδας σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο έχει αναβαθμιστεί και το εισπράττουμε σε κάθε διεθνή οργανισμό».

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, συνεχάρη την Διοικούσα Επιτροπή της ΔΕΕΠ Λάρισας για την πρωτοβουλία της να τιμήσει την ιστορία της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΜΑΚΙ, καταλήγοντας:

«Η ΟΝΝΕΔ είναι ο “πυρσός που περνά από γενιά σε γενιά”, ο οποίος μάς εμπνέει και μας ενώνει, οδηγώντας την παράταξη σε νίκες!».