Εκδήλωση τιμής και μνήμης φίλων ΟΝΝΕΔ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 13 Νοε 2022,  η συνάντηση τιμής και μνήμης με τη συμμετοχή μελών και φίλων της ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΜΑΚΙ όλων των γενεών.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλίας Αλ. Σουφλιάς, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του τόνισε:

     “Η ΟΝΝΕΔ διανύει την πέμπτη δεκαετία της και οι αξιακοί κώδικες της παραμένουν διαχρονικοί και αναλλοίωτοι. Τα μέλη της είναι περήφανα διότι συνέβαλαν με τον τρόπο τους σε κάθε πτυχή της εξέλιξης της χώρας.
    ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ είναι αυτοί που την επομένη κάθε ήττας είναι παρόντες για επανεκκίνηση.
    Μέσα στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ, έγιναν πολιτικές ζυμώσεις, κερδήθηκαν και χάθηκαν αγώνες.
    Οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ποτέ δεν ήταν άβουλοι και ποτέ δεν κρύφτηκαν. Είναι οι νέοι, από μεσαίες κυρίως οικογένειες που εθελοντικά και άδολα συντάσσονται στις πολιτικές θέσεις της ΝΔ και συνεχίζουν να τις εκφράζουν και να μάχονται για αυτές.
    Ως ΔΕΕΠ Λάρισας διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση, όχι για τις εκλογές που έρχονται, αλλά για όλες τις εκλογές που πέρασαν και στις οποίες η ΟΝΝΕΔ, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, η ΜΑΚΙ ήταν παρούσες.
    Σας ευχαριστούμε για τους αγώνες που δώσατε.”

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι βουλευτές του Ν. Λάρισας, Χαρακόπουλος Μάξιμος, Κέλλας Χρήστος και Μπίζιου Στέλλα, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Δόκου Τάνια, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του Δήμου Λαρισαίων, Μαμάκος Θανάσης, πολιτευτές του Νομού, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Καπετάνος Χρήστος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι ΔΑΚΕ και επαγγελματικών συλλόγων, πρώην πρόεδροι ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Ελασσόνας, Αγιάς, Φαρσάλων, Τυρνάβου, μέλη ΔΕΕΠ, πρόεδροι και μέλη ΔΗΜΤΟ, καθώς πολλοί παλιοί Οννεδίτες και μέλη της ΜΑΚΙ και παρά πολλοί φίλοι της ΝΔ, ενώ προβλήθηκε και πλούσιο αρχειακό υλικό.