Επίσκεψη κλιμακίου Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας στο Δήμο Φαρσάλων

Το Δήμο Φαρσάλων επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νομού.

Στο χώρο συνάντησης το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης κ.Γιακοβής Δημήτρης, μαζί με τα μέλη αυτής κ. Γεωργατζή Δημήτριο, κ. Ξυνογαλά Κωνσταντίνο, κ. Ανδρέου-Σαμουρέλη Αγορίτσα και Χατζηαντωνίου-Μαντάλια Αικατερίνη.

Η επίσκεψή τους ξεκίνησε από τον χώρο που διεξάγεται η λαϊκή αγορά των Φαρσάλων όπου το κλιμάκιο συνομίλησε με τους παραγωγούς και λιανοπωλητές της περιοχής. Συζήτησαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των παραγωγών και συνομίλησαν και με τους κατοίκους που πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους.

Στα σημεία που επισκέφτηκαν ήταν τοπικές επιχειρήσεις καθώς και τα γραφεία της Ομάδας παραγωγών Cotton Farsala όπου συνομίλησαν με τον υπεύθυνο γεωπόνο κ. Γεωργουλόπουλο Βαγγέλη όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής και οι ανησυχίες που υπάρχουν στους νέους αγρότες.

Έχοντας εικόνα της τοπικής κοινωνίας, το κλιμάκιο κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο των Φαρσάλων όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Δαμιανό και τους Αντιδημάρχους Σοφία Χατζηπλή και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Νίκο Γκατζόγια.

Κατόπιν της εποικοδομητικής συζήτησης με τον δήμαρχο και της συνάντησης με πολλούς γνώριμους και φίλους της παράταξης, οδηγήθηκαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης για μια ξενάγηση και πιο λεπτομερή παρουσίαση των ζητημάτων που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση σε κεντρικό μαγαζί των Φαρσάλων όπου στελέχη, παλαιά και νέα, της παράταξης αλλά και απλοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επαρχία Φαρσάλων.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ηλίας Σουφλιάς στην εκτεταμένη συζήτηση που ακολούθησε τόνισε τη στήριξη της κυβέρνησης προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, τα θετικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, δεσμεύτηκε πως θα μεταφερθούν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και τα αρμόδια όργανα του κόμματος καθώς επίσης και να παρέμβουν όπου αυτό είναι δυνατό.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π κ. Καλτσογιάννη Χρύσα και ο υπεύθυνος τομέα ποιότητας ζωής και εθελοντισμού κ. Κωνστάντος Γιώργος-Λάζαρος.