Επίσκεψη κλιμακίου Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας στο Δήμο Ελασσόνας

Την Τετάρτη Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Λάρισας και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης της Ελασσόνας.

Την ΔΗΜ.Τ.Ο. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γιαννούλας και η Ταμίας κ. Μαρία Τσάρα και τη Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας ο Πρόεδρος Ηλίας Σουφλιάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Θωμάς Κίτσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ.Γιώργος Γουμενόπουλος, ο υπεύθυνος τομέα παραγωγικών και επιστημονικών φορέων κ. Γεώργος Τάτσης,  ο υπεύθυνος ιδιωτικού και δημόσιου τομέα κ. Ηλίας Αρβυθάς και ο υπεύθυνος τομέα ποιότητας ζωής και εθελοντισμού κ. Γιώργος Κωνστάντος.

Επίσης η ΟΝΝΕΔ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Ελασσόνας κ. Παναγιώτη  Μωϋσίδη.

Πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου συνομίλησαν με τον Διευθυντή του κέντρου υγείας κ. Κώστα Βατάλη και εκπροσώπους του προσωπικού. Το κλιμάκιο έμεινε εντυπωσιασμένο από το επίπεδο του υγειονομικού προσωπικού του κέντρου καθώς και από την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχουν.

Κατόπιν επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας όπου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Σεβασμιότατο κ.κ. Χαρίτωνα και συζήτησαν για επίκαιρα θέματα, για  την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Καπνικού Αγροτικού συνεταιρισμού Ελασσόνας, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Τσερτικίδης , ο γραμματέας κ. Γιώργος Κατσαρός και το μέλος κ.Γιώργος Γκουτζέλας. Πρόκειται για έναν υγιή αγροτικό συνεταιρισμό και στην συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τις προκλήσεις που καλούνται όλοι οι παραγωγοί να αντιμετωπίσουν.

Τέλος συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κτηνοτρόφων κ. Γιάννη Κουρουμπίνο, και τον Πρόεδρο των αγελαδοτρόφων κ. Γιάννη Πέτσα όπου μετέφεραν τις συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο τους και μοιράστηκαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Η επίσκεψη στην επαρχία Ελασσόνας ολοκληρώθηκε με καφέ σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, όπου παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής κ. Γιώργος Κατσαντώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής, ο πρώην δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου , αγροτοσυνδικαλιστές της περιοχής καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της επαρχίας.