Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών Νέας Δημοκρατίας – 2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2023, από 11.00 έως 16.00, η Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες στελέχη της ΝΔ από τη Θράκη, Μακεδονία και Θεσσαλία ενημερώθηκαν για τους τομείς του Κυβερνητικού έργου, από μέλη της Κυβέρνησης.

Κατά την έναρξη των εργασιών της πολιτικής Ακαδημίας, την οποία συντόνιζε ο υπεύθυνος επιμόρφωσης στελεχών Νίκος Λυσιγάκης, χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης,οι βουλευτές της ΝΔ του νομού Θεσσαλονίκης, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Δερμετζοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ-ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο συντονιστής οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Νίκος Πατσέας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Εισαγωγικές τοποθετήσεις πραγματοποίησαν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης.

Ακολούθησαν οι θεματικές ενότητες για την “Άμυνα” από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, για την “Παιδεία” από την υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, για την “Ασφάλεια” ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, για την “Οικονομία” ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Η Ακαδημία ολοκληρώθηκε με τις εισηγήσεις του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνου Μπαγινέτα και της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου.

Πριν από λίγα χρόνια η Ελλάδα ήταν παράδειγμα προς αποφυγή για την Ευρώπη. Σήμερα έχει γίνει η θετική έκπληξη και αποτελεί παράδειγμα προόδου για την Ευρώπη και συνεχίζει να προχωρά με σταθερότητα και ασφάλεια με το κεφάλι ψηλά.

Το πρόγραμμα μας για την επόμενη τετραετία θα έχει ως αιχμή την περαιτέρω ενδυνάμωση της Ελληνικής Οικονομίας, ώστε να μπορεί να παράγει περισσότερο Εθνικό πλούτο, περισσότερες ευκαιρίες για εργασία, αλλά και καλύτερους μισθούς.

“Χρήσιμα στελέχη της παράταξης μας είναι τα επιμορφωμένα στελέχη σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά !!!”