Μπίζιου από Τύρναβο: Να μην ξαναζήσει η χώρα τις αυταπάτες του 2015

«Καλούμαστε όλοι να δώσουμε μαζί μια ακόμη σημαντική μάχη για την παράταξη και για τη χώρα. Οι εκλογές που έρχονται θα είναι ακριβώς αυτό: μια μάχη για την ίδια τη χώρα. Τους ανθρώπους της και το μέλλον της. Το μέλλον μας.

Εδώ από τον Τύρναβο στέλνουμε σήμερα ηχηρό μήνυμα νίκης. Νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές που θα σημάνει την σταθερή πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Την σταθερή πορεία προς το μέλλον».

Τα παραπάνω τόνισε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά.

«Κανείς δεν μπορεί πλέον να έχει αυταπάτες. Επιστροφή στο παρελθόν των μαύρων ημερών του 2015 σημαίνει απλά καταστροφή. Το είδαμε, το ζήσαμε το μάθαμε», πρόσθεσε η κα Μπίζιου, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

«Τέσσερα χρόνια τώρα, η κυβέρνησή μας αντιμετώπισε τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες κρίσεις των τελευταίων πολλών δεκαετιών. Η δε πανδημική κρίση υπήρξε ανάλογη του περασμένου αιώνα! Κι όμως τα καταφέραμε! Καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, τους Έλληνες δυνατούς, την κοινωνία δυνατή.

Παρά το μεταναστευτικό και τους κινδύνους στον Έβρο, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, παρά την ενεργειακή κρίση, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ για το αντίθετο, η Ελλάδα όχι μόνο έμεινε όρθια αλλά κατάφερε να πρωταγωνιστεί σε ολόκληρη την Ευρώπη», επεσήμανε η Λαρισαία βουλευτής.

«Η οικονομία μας αναπτύσσεται ταχύτερα από κάθε άλλη οικονομία στην Ευρωζώνη. Οι αγορές μας στηρίζουν. Η επενδυτική βαθμίδα έρχεται. Κανείς Έλληνας δε μπορεί και δεν πρέπει με την ψήφο του στις επόμενες εκλογές να ανακόψει την πορεία της χώρας. Και είμαι σίγουρη πως δεν θα το κάνει!», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον πρωτογενή τομέα της χώρας η κα Μπίζιου σημείωσε πως «από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ βρεθήκαμε στο πλευρό του Έλληνα αγρότη, στο πλευρό του Έλληνα κτηνοτρόφου. Στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον πρωτογενή τομέα της χώρας, αποδεικνύοντας πως για μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ανάπτυξη της οικονομίας και την ευημερία της κοινωνίας μας. Δώσαμε λύσεις, αντιμετωπίσαμε παθογένειες, σχεδιάσαμε το μέλλον». «Γι’ αυτό και σας καλώ όλους και όλες, να βρεθείτε και πάλι την πρώτη γραμμή του αγώνα και να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα! Οι επόμενες εκλογές δεν αφορούν τόσο εμάς. Αφορούν το μέλλον των επόμενων γενεών. Και είμαι σίγουρη πως αυτό ακριβώς το μέλλον θα το γράψουμε με τα δικά μας χέρια και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πάλι Πρωθυπουργό», κατέληξε στην ομιλία της η κα Μπίζιου.