Με καλεσμένο τον Κωστή Χατζηδάκη και πλήθος κόσμου έκοψε την πίτα της η ΔΕΕΠ Λάρισας

Με τεράστια επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β1΄ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμος, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Σουφλιάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας, κ. Στέλλα Μπίζιου.

Πλήθος πολιτικών, αξιωματούχων, μελών του κόμματος και υποστηρικτών έδωσαν το παρών και γέμισαν την αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων. 

Ο κ. Χατζηδάκης κατά την είσοδο του δήλωσε: Τα τελευταία 3,5 χρόνια η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση και ανέβηκε σίγουρα ψηλότερα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Το ζήτημα είναι αν θα αφήσουμε αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια να πάνε χαμένα και να οδηγηθεί η χώρα σε μια αστάθεια την οποία και θα πληρώσουμε.