Διευρυμένη Συνέλευση ΔΕΕΠ Λάρισας

Την 7η Μαϊου 2023 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε στο Hotel Dionisos Larissa διευρυμένη περιφερειακή συνέλευση στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας όλων των γενεών.

Συμμετείχαν στη συνέλευση τα αιρετά μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ-ΝΔ(πρώην ΝΟΔΕ) του νομού Λάρισας, πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜΤΟ-ΝΔ, διορισμένα μέλη του διευρυμένου ΔΣ, στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού , πρόεδρος και μέλη της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος και μέλη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, στελέχη από Οργανισμούς, Οργανώσεις, Επιμελητήρια.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Κατσαρός,ο οποίος αποτελεί διαχρονικά τη “ζώσα ιστορία της Παράταξης”, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων, ο Διοικητής της Δομής Μεταναστών Κουτσοχέρου, πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ-ΝΔ, στελέχη που υπηρέτησαν διαχρονικά από θέση ευθύνης την τοπική Οργάνωση, Συντονιστές Γραμματειών και αριθμός υποψηφίων βουλευτών.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα , καθώς και η πορεία των εκλογών σε τοπικό επίπεδο . Υποβλήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της ΔΕΕΠ εν όψει των εκλογών της 21 Μαϊου, των πιο κρίσιμων εκλογών από τη μεταπολίτευση !!!

Δημοσιεύθηκε από: Τσαβδαρίδης Λάζαρος