Δήλωση Ηλία Σουφλιά, Προέδρου ΔΕΕΠ Λάρισας, μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στις εθνικές εκλογές της 25 Ιουν 2023, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας, Ηλίας Σουφλιάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:  

 

  Ο ελληνικός λαός μέσα σε ένα μήνα έδωσε ξανά σαφές μήνυμα αυτοδυναμίας και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Το αποτέλεσμα των εκλογών το ερμηνεύουμε ως δικαίωση της διακυβέρνησης των τεσσάρων ετών που πέρασαν αλλά κυρίως ως εμπιστοσύνη σταθερότητας και προόδου που έχει ανάγκη η χώρα τον 21ιο αιώνα και στο διεθνές περιβάλλον.

    Περήφανοι για τη συμμετοχή μας ευχόμαστε στον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δύναμη και τον συγχαίρουμε για τη μεγαλειώδη νίκη.

    Στους ηττημένους αυτών των εκλογών ευχόμαστε να βρουν τον δρόμο τους γρήγορα διότι οι Δημοκρατίες έχουν ανάγκη όλους μας.

    Ως ΔΕΕΠ Λάρισας ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας που συμπορεύτηκαν, εμπιστεύτηκαν και εργάστηκαν μαζί μας ώστε και ο νομός Λαρίσης να συμβάλλει σε αυτή τη μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

    Ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας ευχαριστώ τους εθελοντές, τα μέλη και τα στελέχη μας που εργάστηκαν συστηματικά και ακούραστα δίπλα μας.