Κοπή πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Νέα Δημοκρατία ΛΑΡΙΣΑΣ & η ΟΝΝΕΔ Λάρισας πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Κτήμα Βερσαλλίες» το βράδυ του Σαββάτου, 03 Φεβ 2024.

    Επίσημοι προσκεκλημένοι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, ο Ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., κα Μαρία Συρεγγέλα και ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. και Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Στέλιος Κονταδάκης.

    Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές του νομού, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Νίκος Δένδιας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ηλίας Σουφλιάς.

    “Παρών” ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο πρώην Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Δημοσιεύθηκε από: Τσαβδαρίδης Λάζαρος