Χαρακόπουλος: Ευγνώμονες στους αστυνομικούς που αποτέλεσαν πρότυπα αλτρουισμού

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των αστυνομικών που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, αλλά και όλους τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που αφιέρωσαν τη ζωή τους -ευόρκως υπηρετώντας- στην ασφάλεια του πολίτη, την πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης. Σήμερα στρέφουμε τις σκέψεις μας σε αυτούς τους ανθρώπους, τους άντρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, που αποτέλεσαν με τη ζωή τους παράδειγμα αλτρουισμού, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης σε μία εποχή που περισσεύει ο ατομικισμός. Η καλύτερη τιμή στη μνήμη τους είναι να σεβόμαστε εμπράκτως όλους όσοι συνεχίζουν και σήμερα να υπηρετούν το λειτούργημα της προστασίας του πολίτη, της υπεράσπισης του νόμου και της δημόσιας τάξης. Αιώνια τους η μνήμη.» Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος αστυνομικών που τελέστηκε ανήμερα του Ψυχοσάββατου στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λάρισας.

Παρόντες στην εκδήλωση μνήμης ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, ταξίαρχος κ. Θωμάς Καρανάσιος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και φορέων του νομού, όπως και εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε της δήλωση του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/OEwWhGUcJQI